Tervetuloa Tanka - suomalaisen tanssin tietokantaan

Tietokantahaku

Aikavälillä

The End

Koreografi Järvenpää, Jouni
Raumanni, Maija Reeta
Kantaesitys 28.10.2017
Kantaesityspaikka Nykytaidetila Kutomo, Turku
Suomen ensi-ilta 28.10.2017
Suomen ensi-iltapaikka Nykytaidetila Kutomo, Turku
Tyylilaji Nykytanssi
kesto (min) 55
Valosuunnittelija Antti Helminen
Äänisuunnittelija Anssi Laiho
Kantaesiintyjät Jouni Järvenpää, Maija Reeta Raumanni
Kuvaus "Tervetuloa katsomaan loppua. Ensimmäistä ja viimeistä esitystä. Näkymättömiä alkuja. Kokoelmaa loppuja. Teosta, jota ei ole olemassa. Ole osa loppuamme. Odotamme jo kumarruksia ja aplodeja ja kuohuviinitarjoilua, kun kaikki on ohi.”

The End on abstrakti tanssi – tila ja aika vapaasti assosioituville teoille. Lopun, loppumisen ja päättymisen näkökulmista käsin rakentunut The End on Jouni Järvenpään ja Maija Reeta Raumannin kolmiosaisen abstraktia liikettä tarkastelevan teossarjan viimeinen osa, joka kantaesitettiin nykytaidetila Kutomolla Turussa lokakuussa 2017. Teossarjan aiemmat osat ovat Sovituksia raunioista ja kuvajaisista (2013) ja Valkoinen valas (2015)."
Muita tietoja Lopun, loppumisen ja päättymisen näkökulmista käsin rakentunut The End on Jouni Järvenpään ja Maija Reeta Raumannin kolmiosaisen abstraktia liikettä tarkastelevan teossarjan viimeinen osa, joka kantaesitettiin nykytaidetila Kutomolla Turussa lokakuussa 2017. Teossarjan aiemmat osat ovat Sovituksia raunioista ja kuvajaisista (2013) ja Valkoinen valas (2015).
Ryhmät Ehkä-tuotanto
Tanssijat Järvenpää, Jouni (2017)
Raumanni, Maija Reeta (2017)