Tervetuloa Tanka - suomalaisen tanssin tietokantaan

Tietokantahaku

Aikavälillä

〰️ 〰️ 〰️ ( Muilu)

Koreografi Muilu, Eeva
Kantaesitys 28.10.2016
Kantaesityspaikka Zodiak - Uuden tanssin keskus, Helsinki
Suomen ensi-ilta 28.9.2016
Suomen ensi-iltapaikka Zodiak - Uuden tanssin keskus, Helsinki
Tyylilaji Nykytanssi
kesto (min) 60
Lavastaja Kaisa Rasila, Veera-Maija Murtola
Puvustaja Emilia Eriksson
Valosuunnittelija Jani-Matti Salo, Heikki Paasonen
Äänisuunnittelija Mikko Hynninen
Kantaesiintyjät Joona Halonen, Anne Hiekkaranta, Anni Koskinen
Kuvaus "Olen viehättynyt tanssin mahdollisuudesta avata kokemuksellista, ei-kielellistä tasoa. Aistisuudesta ja olemuksen muutoksista. Olemme halunneet unohtaa missä aivot sijaitsevat tai että on ruumiinosia. Ajatella itsemme toisin. Olla osa kokonaisuutta, sulautua yhteyksiin ja kadottaa äärirajoja." – Eeva Muilu

Eeva Muilun uuden teoksen 〰 〰 〰 taiteellinen työskentely on saanut alkunsa haaveesta etsiä tanssia, joka ei ohjaudu koreografioivasta mielestä käsin vaan muusta lähteestä – kuuntelusta ja tilan antamisesta keholle. Lähtökohtina ovat toimineet kysymykset tanssijan ja esiintyjän työstä, liikkeen syntymisestä sekä luovasta prosessista kokonaisuudessaan. Teoshaaveessa tanssijat ovat osa kokonaisvaltaisesti elävää näyttämöä, joka väreilee ja hellii.

Muita tietoja Teos syntyy työryhmän välisenä yhteistyönä. Mukana ovat tanssijat Joona Halonen, Anne Hiekkaranta, Anni Koskinen, lavastajat Kaisa Rasila ja Veera-Maija Murtola, äänisuunnittelija Mikko Hynninen, valosuunnittelijat Jani-Matti Salo ja Heikki Paasonen sekä pukusuunnittelija Emilia Eriksson. Tuottajana Riikka Thitz.

Esitykset ovat osa Liikkeellä marraskuussa -festivaalin ohjelmistoa.