Tervetuloa Tanka - suomalaisen tanssin tietokantaan

Tietokantahaku

Aikavälillä

Bruce and more

Koreografi Meklin, Heli
Laub, Michael
Kantaesitys 8.11.2008
Kantaesityspaikka Kiasma-teatteri, Helsinki
Suomen ensi-ilta 8.11.2008
Suomen ensi-iltapaikka Kiasma-teatteri, Helsinki
Tyylilaji Nykytanssi
kesto (min) 50
Valosuunnittelija Nigel Edwards
Äänisuunnittelija Heli Meklin
Muu musiikki Heli Meklin, Iron Maden
Kuvaus "Luin kirjan Elsa-leijonasta. Elsasta tuli idolini. Aloin kävellä kontaten neljällä jalalla, yrittäen korostaa lapaluitteni liikettä mahdollisimman leijonamaisesti. Ajattelin että ihmiset minut nähdessään ajattelisivat, että hänen on täytynyt asua Afrikassa.. ja että hän on asunut leijonien parissa... ja että leijonilla on ollut todella suuri vaikutus hänen olemuksensa kehittymiseen. Ajattelin silloin, että Afrikassa asuminen olisi tosi cool juttu."

Heli Meklinin ja Michael Laubin yhteistyö Bruce and more perustuu osittain Meklinin aiempaan näyttämölliseen henkilökuvaan, Tanz im August 2007 -festivaalilla Berliinissä ensi-iltansa saaneessa Michael Laubin Portrait Series Berlin: Professional and non-professional dancers -teoksessa. Tämä sooloteos jatkaa identiteetin rakentumisen ja teeskentelyn teemojen tutkimista, käyttäen aineksenaan Meklinin henkilökohtaista elämää ja kokemuksia.
Muita tietoja Konsepti ja ohjaus: Heli Meklin, Michael Laub; animaatio: Anna Cadia, Heli Meklin; tekninen vastaava: Anssi Mäkinen
Tuotanto: Zodiak - Uuden Tanssin Keskus, Liikkeellä marraskuussa -festivaali, Heli Meklin, Michael Laub/Remote Control Productions (Arnhem)
Ryhmät Zodiak - Uuden tanssin keskus
Tanssijat Meklin, Heli (2008)