Tervetuloa Tanka - suomalaisen tanssin tietokantaan

Tietokantahaku

Aikavälillä

United Snakes

Yhteyshenkilö Arja Tiili
WWW-sivu http://www.arjatiili.fi
Perustamisvuosi 2004
Muu tyylilaji
Produktiokohtainen palkkaus No
Kuvaus United Snakes-ryhmä on perustettu vuonna 2004 Raaka-aineet trilogian ympärille ja se toimii Intomieliset ry:n alaisuudessa.Yhdistyksen perustajajäsenet ovat koreografi Arja Tiili, kulttuurituottaja Samson Corelius ja tanssija Heidi Lehtoranta. Yhdistys Intomieliset ry rekisteröityi 7.9.2007.

2007 perustettu yhdistys Intomieliset ry. tuottaa Arja Tiilin taiteellisen näkemyksen mukaisia tanssiteoksia tanssin eri tyylilajeissa. Eri taiteen tyylilajien yhdistäminen ja tanssitaiteen uudistaminen ovat merkityksellisiä Intomieliset ry:n toiminnassa. Omalla habituksellaan yhdistys haluaa antaa energisen, yhteiskunnallisesti aktiivisen ja uutta luovan mielikuvan suomalaisesta tanssi- ja esitystaiteesta.

Yhdistyksen alaisuudessa toimivat tanssiryhmät United Snakes-ryhmä, joka on perustettu vuonna 2004 Raaka-aineet trilogian ympärille ja Arja Tiili & Co (entinen Arja Tiili & Pain Productions) joka on perustettu vuonna 2006. Tanssiteoksia Tiili on tehnyt tuotteliaasti Suomessa jo vuodesta 2001, jolloin hänen teoksensa Täyskäännös osa 4 voitti 2. palkinnon Helsingin kansainvälisessä koreografiakilpailussa (Philip Morris Choreography Award). Lisätietoja: Web www.arjatiili.fi ja Google, You Tube, Vimeo nimellä Arja Tiili.
Teokset Raaka-aineet, osa 1 (3.8.2004)
Raaka-aineet osa 2 - Henkilökohtaista (7.8.2008)
Kaikki vaikuttaa - Raaka-aineet trilogian 3. osa (demo) (5.8.2010)
Kaikki vaikuttaa – Raaka-aineet trilogian 3.osa (17.5.2011)